dijous, 30 d’octubre del 2008

Misiones
















Hola a tots i totes!





Ja tornem a estar aqui per explicar-vos una impressionant part del nostre viatge: San Ignacio i les Cataratas d'Iguazu!





El cap de setmana passat (25 i 26 d'octubre) vam estar a San Ignacio, un poblet precios on hi ha les ruines jesuitiques mes ben conservades. Nosaltres pensavem que trobariem poca cosa, quatre pedres, i la veritat es que allo es impressionant, i pots observar i entendre com vivien i s'organitzaven els guaranis. A mes, vam compartir els dies amb gent molt maca, de navarra, valencia i belgica, i a l'hostel ens van tractar com si allo fos casa nostra!Vam fer una excursio tots junts de 6 hores per la selva, disfrutant d'un paisatge espectacular...i d'uns mosquits acrivilladors!


Ens va fer pena i tot marxar d'alla de tan be que estavem!Pero dilluns vam decidir moure'ns i arribar, per fi, a Puerto iguazu, a veure les cascades, juntament amb els valencians. Buf, no hi ha paraules per explicar-vos el que hem vist i sentit aquests dos dies!


El dimarts 28 vam aprofitar que va sortir el sol per visitar la part argentina de la catarates, i tothom devia pensar igual, perque estava ple de gent!Ja se sap, es un lloc mundialment conegut, pero al principi xoca haver de compartir aquella meravella amb tanta gent!Pero gracies al temps boig que es viu aqui, a la tarda va fer una tempesta i ens vam quedar gairebe sols!ESPECTACULAR!I l'endema vam decidir anar a visitar la part brasilera per acabar de quedar-nos bocabadats. Alla si que vam patir un diluvi universal, pero com que anavem un grupet de gent que ens vam trobar a l'hostel, vam decidir entrar al parc i viure les catarates sota la pluja. Sort que ho vam fer, perque vam poder estar observant la panoramica de totes les catarates que baixaven amb mes "forsa" que mai, per la pluja. Tothom diu que aquesta banda es menys impressionant, pero tots nosaltres vam quedar encantats mirant aquella quantitat d'aigua!


Us posem alguna foto, pero aixo si que si no ho veus...no t'ho creus!
Foto 1: Catarates a la banda de Brasil
Foto 2 i 3: Catarates argentines
Foto 4 : excursio a la selva amb camio (unimog)
Foto 5: Ruines jesuitiques San Ignacio Mini
Dema ja abandonem Iguazu i anem cap a Brasiiiiil, a Florianopolis! A veure que trobem alla, esperem que canvii el temps i el solet ens deixi gaudir de les seves platges paradisiaques...


Doncs res, que estem molt be i molt contents d'haver pogut coneixer aquesta part d'Argentina!

Fins a la propera!

Petons i records per tots!

*No hi ha accents, ho sentim.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,xavals!!com veiem que us ho esteu passant dalló més guay ja no patim tant.La Berta sembla que està més grassoneta, aixó ho deu fer el pollastre d'aquesta terra.
Quines fotos més maques sembla que estiguem allà amb vosaltres (ja ens agradaria...).Aquí fa fred i plou molt.(acudit):per cas estrany el d'un amic meu que va anar a Madrid i allí li van canviar el nom i el pillido. Es deia Juli Vert i allí li diuen Pere Gil!!! jaajaajaajaa.!Molts petons de tots dals i baixos i sobretot la iaia.

Anònim ha dit...

ei hola! quina canya no? quina enveja feu!ens alegrem q ho esteu passant tan bé i gaudint d'aquesta meravella.cuideu-vos molt!
petonets!

Anònim ha dit...

Eii!qué son aquests comentaris anonims??Doncs la veritat es que ens estem fotent les botes, pero mes aviat de coses dolces, perque aqui es un no parar de dulce de leche, medias lunas, alfajores...bufff!!esperem cansar-nos-en aviat!

Laura ha dit...

Ei nens que guapos que esteu!!! El Jordi amb bigoti causa sensació...
Aquí no tenim tots aquests dolços que teniu vosaltres però ens conformem amb els panallets,jiji!!

1 Petó

Palau

Anònim ha dit...

HOLA!Culs inkiets!quina aventura tan maca que esteu fent!que bé Quines fotos tan guapas!weno ja veig que esteu bé pos un peto molt fort desde la vila del pingui!Us estimo molt!Otro,otro xiste,otro,otro!

Anònim ha dit...

desde Bolivia, os mandamos un cariñoso saludo,vuestras fotos nos han gustado mucho.Quien es el mas guapete del camion? Txubi-Pilar

Unknown ha dit...

Eo wapos!!
que xules que són les fotos!! La veritat és que si per foto ja sembla impressionant no m'imgaino què deu ser en directe...

Bé, ja veig que esteu molt bé, fantàstic!! Ah! tranquils pels accents, són insignificants, jeje!

1 petó molt fort!!