dissabte, 18 d’octubre del 2008

Etapa 2: seguim amunt!!!







Hola a tots i totes!!



Després de 3 dies descobrint la ciutat de Rosario (per cert, hi ha noies maques i lletges, com a tot arreu!!), caminant pels seus carrers comercials, parcs i platges fluvials, i endintsant-nos a la vida cultural rosarina (vam assistir a un documental-debat dins els actes del contrafestejo del 12 d'octubre i un concert d'orquestra de música de tango); ara mateix toca canviar de lloc.

Avui divendres dia 17 marxem cap a Corrientes, on volem passar-hi el cap de setmana, per després marxar d'excursió a una Reserva natural anomenada Esteros del Iberá, una mica perduda pel centre de la provincia de Corrientes. Les convinacions de busos és complicada i poc freqüent, però ens ve de gust fugir uns dies de les ciutats i veure la natura més salvatge!!
Avui no posem imatges de Rosario perque estem apunt de marxar per agafar el bus, haureu d'esperar al següent lliurament!!

Petons i abraçades!!

Acudit peruà: qué dise una cereza delante de un espejo? Resposta: Seré esa?
jejejejejejejj.

Salut
Ja estan aquí una petita mostra de fotos:
1.Dinant panxitos a la costanera de Rosario
2.Monument del Che a Rosario
3.Monument a la Bandera Argentina a Rosario

4 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bo l'acudit!jeje. Ei, volem fotos eh?o sigui que fent de turista de veritat, que bé, esperem que faci més bon temps que aqui, tots refredats.
petons
jep i caro
posdata;les catalanes som més maques,segur!

Unknown ha dit...

Hola wapos!!
molt bo l'acudit, si! jeje!
Que bé que estigueu bé i que, malgrat els busos i els horaris, estigueu fent el turista de debó...

Bé, esperem fotos, eh? que és lo més guai... un petó enorme!!

Pati.

Litus! ha dit...

Ei nens... com ho porteu? Ja heu descobert part de Misiones. Quedeu-vos b, que m'haureu d'explicar els llocs interessants, que em sembla que de cara al gener faré rutilla per allà. Al final he solucionat el tema dels billets. El 29 d'octubre ja estaré a Floripa, esperant que vingueu a fer una visiteta. Ens diem coses! Petons i abraçades des de Santaigo de Xile!

Litus!

Unknown ha dit...

Pelos... l'altre dia t'anava a trucar per si volies anar a fer un kintillu! Si fos per mi, venia a fer una litrona d'aquestes quilmes argentines! Aixx... Bé pets, necessitem més fotos i més informació i acudits més bons! Jordi, sens dubte sabem que el teu nivell pot augmentar! Molta mierda per Misiones! Abraçades i pessigades als mugronets!