divendres, 3 d’octubre del 2008

Viatge a Argentina

Hola a tots i a totes!
Dilluns dia 6 d'octubre iniciem aquest viatge que ens portarà cap a Amèrica del Sud, més concretament a Argentina. Hem creat aquest bloc per intentar explicar-vos totes les aventures que esperem viure en aquest gran país. Sabem que per a molts de vosaltres estem fent unes vacances llargues, però per a nosaltres serà un somni realitzat i una experiència que segurament no oblidarem mai. Així doncs desitgem que us agradi... i no espereu una gran dissertació, només escriurem el que sentirem!
A reveure i fins aviat. Salut!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Boludos!! Suposo que ja sou a Buenos Aires, no??? Menjant empanadas com a cosacos, son boníssimes oi??? Res pets, a vore si doneu senyals de vida i felicitat! Un petonàssu desde la vila del pingüí!

Unknown ha dit...

Nens!!!
Com va per l'altra banda del bassal, jeje?
Suposo que molt bé, recuperats ja del jet lag? Vinga, a veure si ben aviat ens aneu dient cosetes!!

Un petó enorme guapos!

xepins ha dit...

ualaaaaaaa prò kuantes coses k heu escrit! això vol dir k esteu en plena forma i heu voltat i visitat i participat i... kuanta entergia! k no decaigui!! un petonàs pendonets!

morelias ha dit...

Per fi he pogut introduir el missatge!! això no vol dir que no hagi seguit el vostre viatge, i la veritat em feu una enveja i alhora estic contenta pel que representa per vosaltres, a mi el que m’ha cridat molt l’atenció són les " mares " quines dones...Imagino que els paisatges deuen impregnar coses molt positives en vosaltres, així ho desitjo. molts petons
Cate