divendres, 7 de novembre del 2008

BRASIL!! lalara lara lara la!!
















Després de 15 hores de viatge en bus, i amb moltes ganes de sol i platgeta, vam arribar a Florianópolis!És una illa al sud de Brasil, que queda conectada per un pont amb el continent, i que no sembla tan pobra com diuen que és la resta del país. Aquí a l'estiu s'omple d'argentins i surfistes, ja que això és el paradís de les grans onades, així que està bastant pensat pel turisme.




Tal i com vam arribar vam decidir allunyar-nos de la ciutat i descobrir platges verges, així que després de deixar-nos enganyar per un "guia" vam acabar en un apartament per nosaltres solets (amb els valencians, dos noies d'Olot i el Litus!) a Barra do lagoa, un poblet mariner amb una platja kilomètrica.Un bonic lloc, però que només vam poder veure amb núvols i pluja...també és mala sort!


Sense desanimar-nos, al cap de 3 dies vam desplaçar-nos cap al sud, on hem estat també uns dies, però veient una mica el sol i posant-nos un poc morenets, per fi!Hem pogut fer excursions per descobrir diferents platges i racons, i tot i que l'aigua està congelada, el Jordi s'ha banyat a totes!Volíem provar de fer surf, perquè ens van comentar que es poden veure dofins i tortugues, però al final el temps no ens ha acompayat. De moment hem trobat molts pingüins i peix globus, però més morts que vius!És que ara és època de migració i ens van explicar que molts pingüins es cansen, la corent els arrossega i quan arriben a la platja ja no ho resisteixen...Pobres!Al principi impressiona, però és llei de vida, no? Sort que no és a totes les platges!


I bé, aquest cap de setmana acabarem de descobrir l'illa, a veure si tenim 2 dies de sol de relax a la platja...que no fer res també estressa!jeje!I després tornem cap Argentina, si sobrevivim a les més de 24 hores de viatge que ens esperen!
Fotos:
1.Platja Pantao do Sul
2.Platja barra do Lagoa
3.Cachoeira da Solidao (Gorg aprop del mar)
4.Salt a les dunes de Joaquina
5. Esport rei a les platges de l'illa
Fins al proper noticiari!
Petons i abraçades!
PS: Acudit:Sabeu per què mengen tan els peruans?Perquè mengen com una "Lima"!!!!jeje










8 comentaris:

Unknown ha dit...

ooooooooohh!!! Que maco!!! Que bonic!!! Que preciós!!!! Llàstima la barba del George, eh! però bé... jeje, és broma poma!! Una abraçada enorme des de el fred molinenc! Us kieru!!

Litus! ha dit...

Ei canalla... com heu passat les hores de bus? ja esteu a terres argentines? No patiu que aqui a Floripa només marxar vosaltres ha caigut el diluvi universal... garatges inundats, cotxes al fang... buenu, un desaste. Jo gaudint de la meva nova llar i descobrint les meus companys de casa... hi ha per no aburrir-se. A veure si pengeu la segona part de Floripa... vull fotos, vull fotos! Petons al cul des de l'illa dels nuvols!

Unknown ha dit...

Ei parelleta!!
vaja vaja, així que ja us comenceu a posar morenets per fer-nos tope d'enveja, no? jeje!

Bé, ja veig que esteu molt bé, que bé! per cert,xulíssima la foto del salt!!

un petó molt molt fort des de la vila del pingüí (aquí ni vius no morts..., jeje!).

Clara ha dit...

Que fuerte me parece...és que esteu compenetrats fins i tot en la manera de saltar?sou els únics a qui un peu els toca a terra, i a més la mateixa cama...no si no pot ser bo tants dies i tantes hores junts jejeje cuideu-vos molt guapos. Un petonàs.

Clara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

en 1 palabra im-pre-sionante! o sigui, no em feu més enveja pk no podeu... és k ni k volguessiu! ara ja m'he posat al dia, déu ni do la de coses k heu escrit! us enviaré una foto de molins pk veigueu com canvia el poble amb el pas del temps, més k re pk kuan torneu no us impactin massa les novetats...mmm...si deixe'm-ho akí... xepins

Jordi Beumala ha dit...

Què bona la foto del saltiró!!!
Un dia ho hem de provar corrent l'onze de setembre amunt cagant llets i fent el salt al canvi de resalt del rodó i la foto des del balcó de l'ambulatori.....juaaaaaaa
(jo faig la foto....és clar !!)
Molts petons perles!
Beumix

Mamen&Rober ha dit...

iieeee!!!
que bé que ens ho vam passar...
Us trobem a faltar! a veure si els nostres camins es tornen a creuar, seria genial.
Una "abrasada" (no hi ha ce trencada!) molt forta!!!