divendres, 24 d’octubre del 2008

Continuem pel nordest argentí!









Eiii!! Després d'uns quants dies sense poder escriure, aquí tornem a estar, per informar-vos una mica del que hem anat fent fins avui!



A Corrientes vam estar el cap de setmana passat (18 i 19 octubre). És una ciutat semblant a la de Rosario però més petita, amb el seu centre comercial i la costanera del riu Paraná, on vam fer vida ja que vam trobar just que aquell cap de setmana n'inauguraven el darrer tram. La veritat és que al vespre tot el passeig s'omplia de gent, era impressionant!Però durant el dia semblava que tothom s'amagués, el centre era fantasma.

El dilluns vam agafar un micro fins a Mercedes per passar-hi la nit i marxar l'endemà cap a Colònia Pellegrini, per visitar un parell de dies els Esteros del Iberá. A Mercedes vam instal·lar-nos a un hostel on la Graciela, la mestressa, ens va vendre el passatge cap al Parc. Diguem que ens va vendre una mica la moto, perquè tot era força car, però el resultat ha estat bo!

Dimarts, dimecres i dijous vam estar a Colònia Pellegrini, un poblet aïllat just al costat de la Reserva. La nostra estada la vam compartir amb una parella d'israelians i tot i que el seu anglès i el nostre era xungo, ens vam poder entendre força i explicar-nos les respectives cultures!Fins i tot ens van convidar a la seva boda jueva!

Els trajectes per anar i marxar d'allà van ser tota una aventura, perquè allò no era un bus i la carretera, un camí de cabres!Però va valer la pena, i tot i que només vam fer una excursió per una de les 63 llacunes de la Reserva, vam poder veure animals típics i que nosaltres no havíem vist mai tan aprop!

La tornada cap a Mercedes va ser peculiar, perquè el "bus" de la Colònia sortia a les 03:30 del matí i després vam estar tot el dia esperant autobusos varis per poder arribar a Posadas, on volíem passar el cap de setmana. Allà hi vam arribar ahir nit (dia 23), però per circumstàncies vàries (ciutat lletja, hotel problemàtic...) hem decidit marxar i anar a San Ignacio. És un poblet petit a la Província de Misiones, una mica més avall d'Iguazú. Aquí estarem el cap de setmana, visitarem les ruïnes jesuítiques, farem alguna excursioneta (si la calor ho permet!) perquè aquí ja comença la selva i...disfrutarem del preciós hostel que estem, amb piscina i tot!!!

De moment això és tot, dilluns ens dirigirem cap Iguazú!Ja rebreu més notícies nostres!

Fotos:
1. Chacaré típic d'allà. Una cucada.
2. carrer de la Colònia Pellegrini
3. Posta de sol, riu Paraná, al seu pas per Corrientes
4. En llanxa per la reserva

Petons i abraçades per tots i totes!!!

Acudit: Això és un home que entra a un bar d'Asados i...surt amb l'esquena fuetejada!!!!
(aquest és nostre,eh!jeje)

Salut









4 comentaris:

Unknown ha dit...

Bueeeeeenu...

J&B!!!

Com que la Berta em fa bulling cibernètic i no m'afegeix als seus correus (ho sé, eh, que n'envies!!!) m'he vist obligat a connectar-me al bloc i... ja veig que tot va bé! Me n'alegro.

Sempre m'han fet il·lusió uns mocasins de pell de txacaré... aix!

Abraçada!

Unknown ha dit...

Jajajaja!!! Boníssim l'acudit!!! jajja!! Quina por el cocodril aquest raro, no?? he flipat quan he obert la pàgina! Res pets, que seguiu disfrutant de les terres argentines i dels asados, i dels choripans, i dels hostels amb pixina!!

Petonets als skrotets!!

Anònim ha dit...

vaya bicho no? deus tenir un bon zoom o estaves tan a prop? la mama encara no ho ha vist,li agafará algo!

molts petons!
Esti i Caro

Anònim ha dit...

Em tranquil·litza veure que esteu tan malament com sempre....l'acudit n'és un bon exemple !! jejejeje
Així doncs, malgrat el llagrimal fluix, veig que tot us va de conya.
Me n'alegro i us trobem a faltar.

Beumi