dimarts, 13 de gener del 2009

DE CAMÍ A L'ARGENTINA
















Després d'estar com uns reis al Cusco, iniciem amb moltes ganes la segona part del nostre viatge. Amb energies renovades i ganes de conèixer un nou país, Xile serà la nostra porta d'entrada cap a l'Argentina. Vam iniciar el viatge en bus passant tota la nit i arribant fins a Arequipa, encara dins del Perú, allà vam trobar el passatge per a seguir baixant i no ho vam dubtar, vam agafar un altre bus fins a Tacna, última ciutat peruana abans de passar a Xile, d'allà vam agafar un buset per passar la frontera i tot plegat. Per fi, i després d'un pesat trajecte, vam arribar a Arica, ciutat xilena i fronterera, però que tenia un petit encant: l'Oceà Pacífic. És una ciutat de costa, feia calor, és estiu i vam fer platja. Després d'estar tres setmanes amb pluja i fresca al Cusco vam agraïr tant la platja que ens vam cremar!!jeje. Vam fer nit allà i el dia següent voliem anar directes cap a l'Argentina, però no hi va haver manera, tot ple i no ens va quedar més remei que allargar una mica més l'estada a Xile i ens vam dirigir a San Pedro de Atacama, allà on hi ha el famós desert d'Atacama. El poblet és maquíssim, enmig del no res i preparat per al turisme amb tot tipus de tours i lloguers ( BTT, cavalls, 4x4, taules de surf de sorra...). El poble fantàstic, però sortir d'allà és complicat, ens va passar pel cap de quedar-nos-hi a treballar...


Tot i així vam poder fer excursioneta amb bicicleta i celebrar com cal l'aniversari de la Berta com cal, amb espelmes i tot!


El nostre destí després de la mini aventura xilena va ser Salta, a l'Argentina de nou! Ja en teniem ganes! Ara ja ens queden només dos mesos, però potser veurem el millor del viatge, ens espera la Patagònia! Però abans passem per Tucumán, San Juan, Mendoza...terra de vins!


Salut


Acudit: Que le dice un jardinero a otro?
Nos vemos cuando podamos!!!
Jjejejejejejjej!!

Dedicat a la Caro i en Jep, i a tots els jardiners del món!!!


Agraïments: moltes gràcies "seguidor"!!!!


Fotos:
1. Platja d'Arica
2. Lleons marins i pelicans al port d'Arica
3. Desert d'Atacama
4. Aniversari Berta
5. Entrada a l'Argentina





4 comentaris:

Guillem ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Guillem ha dit...

Pf, valtros a la platja i aquí a Molins va arribar a nevar a les zones altes!

Neu fent, però recordeu: Catalonia is not Patagonia.

Au (migratòria)!

Josefina Gómez ha dit...

Chicos, si van a pasar por Cafayate, les recomiendo el hostal Rusty'k, si paran en Amaicha del valle (Tucumán) el hostal Amaicha y si hasta ahí no fueron a las ruinas de los indios Quilmes les recomiendo que busquen a sebastián pastrana para hacer el paseo, es genial el tipo y sabe mucho, es además descendiente de indios diaguitas, díganle de paso que le mando saludos, si lo encuentran. En Tafí del Valle les recomiendo el hostel Nómade. En cada ciudad pregunten por el nombre cómo llegar al lugar y les van a decir sin problemas. Si paran en todos esos lugares, manden saludos de parte mía y de Gastón, hicimos buenos amigos por esa zona.
Me encanta ver que lo están pasando tan bien!!! Tengo datos de la Patagonia, si me avisan con anticipación les paso data.
Saludos y feliz cumple Berta!!!
Josefina (Santa Fe)

LaMujerMutante ha dit...

que voleu dir que us queden encara 2 mesos de viatge??! per la mort de deu.. que en remeneu de diners!!
quines fotos mes precioses de veritat! Jordi soc la Natalia dels camps de treball, potser ni te n'enrecordes ja, fes memoria rei, petonets pels dos i vigileu molt.!
mua!!